Followers

Monday, January 11, 2010

SOrry dah lame x update blog~~~

Assalammualaikum~~~~ sowy kawan2~~ dh lame x up date~~ blog~~ ok la aku tulis skit pasal per cutian yg kite dah pergi stakat ni~~~ korang ingat lagi new year kite ade kat mana~~ yg sampai aku tipu family aku kate pegi trip kolej tu~~~ ha~~ MELAKA~~~ yes~~ our new year was in Melaka~` its was so much fun~~ for me~~ tp xtau lagi bagi korang~~ hilang la jgk tension kat pale ni~~ tp sblum gi melaka tu AKM sempat singgah kat PD~~ makan~~~ sempat jgk amik gmbar heheheeh pastu pada hari khamis nye kite berkarok pulak~~~ dkat mines~~~ huhuh tp karok die x best sgt~~~ x byk lagu baru~~~ but still manage to have fun~~~~ so on 9hb january~~2010~~ lpas aktiviti bola sepak~~ kite buat perancangan mengejut ke sungai congkak~~~` mandi lagi~~~ semua nye aktiviti berkaitan air~~~ je~~~ tp best~~~~ yg tu x dpt la nk amik gmbar~~~ sape nk amik kan~~ pasni kite nk kemana lagi ek~~~~ huhuh~~ hermm~~ klau ade sebarang cadangan sila tinggal kan komen ye rakan2 ku skalian~~~~ haa~~ br aku teringat~~ dlm kite nk gi tu ~~ ade berlaku peristiwa ygg x ptt org yg lagi tua buat di jalan raye time tu~~

korang ingat kan mak cik yg tibe2~~ nk masuk tol~~ die boleh buat selambe jew~~ potong dpn kete ira~~ dh la dkat plak tu~~~ haish~~ macm mn nk jadi tauladan kat kite yg mude2 ni~~ tu la die org melayu~~~ mcm2~~ abby paling berasap skali bile mak cik tu buat cam tu~~ jadi korang ingat la mase akan dtg jgn korang buat cam tu k~~ nnti ade la telur melayang kat kete kite nnti~~~ berhemah di jalan raye~~ ceh sempat buat promosi~~~ hahahha ape2 pun kite still have a great time~~


syng korang~~

sowy pd gmbar ni ade typo skit~~ pttnye AKM k~~